Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, zavar titeket, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, zavar titeket, ha egy férfi csúnyán beszél, káromkodik miközben élvez?

Figyelt kérdés

2023. dec. 18. 07:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. dec. 18. 07:24
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

A feleségemnek kifejezetten tetszik, ha "állat" vagyok olyankor, ri.bancnak nevezem, hangosan élvezek el...

És nekem is bejön ha ő használ szex közben csúnya szavakat és hangosan nyög! Jó kemény lesz tőle olyankor a répám! Nálunk bevált! ;)

2023. dec. 18. 07:35
 3/9 anonim ***** válasza:
39%

2

Te ilyen klasszik 2 perces vagy a leírtak alapján

2023. dec. 18. 08:07
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 Nem tudom miből szűrted ezt le? De nagyon mellé ment...! ;)
2023. dec. 18. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fa fel vagyok izgulva rendesen, meg inkább tudja fokozni nálam az izgalmat a csúnya beszéd. Persze normális határokon belül.
2023. dec. 18. 08:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szituációfüggő. A pasim pl szokta néha mondani, hogy "most piszkosul megduglak, te ri.banc", vagy ha olyan igazán nagyot élvez, akkor kicsúszik a száján egy "aztaku.rva". Én szeretem hallani TŐLE, mert tudom, hogy ez akkor van amikor tényleg nagyon kíván és jó neki.
2023. dec. 18. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna. Ha hangosan élvez nem érdekel, de ha leribizne az ágyban, az igen.
2023. dec. 18. 09:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen arra gondoltam, hogy leribiz, hanem inkább olyasmire, hogy ezaz b@s.dmeg! Ez k.rv@jó! Tehát nem a másik sértegetése, degradálása, csak csunyán beszélni.
2023. dec. 18. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Sőt.
2023. dec. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!