Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők mikor jött el az a ppnt, hogy szeretőt keressetek?
Én elméleti síkon vagyok érintett benne, mert a gondolattal eljátszottam, de nem tettem meg, hogy szerető után nézzek, pont a bűntudat miatt, mert nem érdemelné meg, hogy átverjem.
Egyszer gondoltam rá, hogy felajánlom a nyitott házasságot X ideig, szabályok mellett, de nem tettem meg. Valószínűleg nem viselném jól.
Az oka pedig annyi, hogy hiányzik a szexuális életünkből az izgalom. Fiatalok vagyunk még ahhoz, hogy az unalom rátelepedjen a szexuális életünkre, de sajnos én már közel vagyok hozzá.
Az évek során elhidegültünk, eltávolodtunk egymástól.
Nem érzek bűntudatot.
Elvesztettuk az izgalmat. Nagyon szeretjuk egymast es testveries szeretette valt. Nem nezunk ki szarabbul, nem errol van szo. A szex tabu lett. Verfertozesnek tunne. Megszuntunk ferfi-no lenni, viszont nem tudnank egymas nelkul elni.
Nem bantam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!