Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kinézetem miatt könnyűvérűnek gondolnak, hogy tudnám figyelmen kívül hagyni?
Szeretek csinosan öltözni, az idomaim is megvannak, de sajnos emiatt sok olyan megszólás ér, hogy könnyűvérű vagyok. Pedig ez nem igaz.
Foglalkozzak vele vagy hogy engedjem el?
11.
Semmi baj nincs vele se az örökzöldésével se az emberekhez való viszonyával, nem is írta hogy lenne.
Egyedül abban kell változtatnia hogy nem veszi magára a beszólásokat.
Hány éves is vagy? 13 évesen még elhiszem hogy érdekel ki mit gondol, de később már nem nagyon kéne..
Nem tudom hogy nézhetsz ki, de ez a te életed, ha csini vagy, és dögös, akkor járj úgy, ne szégyelld.. mások mindig azt fogják hinni, amit hinni akarnak...
Nem figyelmen kívül kell hagyni, hanem normálisan öltözni, bár nem tudjuk még mit értesz a jelző alatt.
12
Honnan tudod hogy öltözik?
Ha krvának öltözik vegye csak magára.
8
Úgy öltözzön, hogy ne ártson vele másoknak. Senkit nem érdekel a kisugárzás, ha valaki krvának öltözéssel üzen. Kár idekeverned.
8.
Valakit az is bánt hogy egy vékony, jó adottságokkal rendelkező, szép nő testhez simuló ruhát vesz fel hiába nem látszik ki semmi.
Úgy öltözzön ahogy neki jól esik. Nem lehet midnenkihez igazodni és mindenkinek megfelelni, és nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!