Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért indít be, ha a párom idegen nyelven beszél?
Érdemben válaszolni nem tudok, de csak hogy tudd: nem vagy egyedül.
Valamiért én is nagyon imádom, a párom több nyelven is beszél ezek közül a német és az orosz a nagy kedvenc. Szerepjátéknál meg mégjobban beindít
Talán ennek köze lehet hozzá:
Elég szerencsés vagyok, mert jó nyelvérzékem van és ha angolul beszélek akkor angolnak hisznek, ha németül akkor németnek vagy osztráknak. Eddig még mindenkinek bejött:D
Egyszer kavartam egy latin pasival akinek spanyol az anyanyelve. Talán egyszer meg is kértem, hogy beszéljen hozzám spanyolul kicsit. Hát nagyon szexi volt. Aztán amikor angolul beszél, nagyon jól egyébként de van egy kis akcentusa. Az is szexi. Van ez így:D
Lehet, hogy alapból is tetszik neked a román nyelv.
Én a szlovákkal vagyok így. Olyan jól esik hallgatni, ha valaki azon a nyelven beszél. Mondjuk nekem nincs egyetlen szlovák ismerősöm se, így csak neten, videókban találkozom a nyelvvel. De annyira szép, elvarázsol.
(Biztos lesz, aki ezt trollkodásnak hiszi és lepontoz. Mintha lehetetlen dolog lenne, hogy valaki pont ezt a nyelvet szeresse. Mások vagyunk, mindenkinek más tetszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!