Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudok ezzel kezdeni? Egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok ezzel kezdeni? Egy férfival sem élvezem a szexet mert a fejemben van 1 fantáziavilág ami nem engedi. Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Annyira erősen élnek bennem idealizált képek, férfiak hogy bârkivel jövök össze nem megy a szex, mert akkor is ezekre az ámombeli férfiakra gondolok. Már 14-5 éves korom óta így vagyok, és majd 28 éves koromig kajtattam olyan férfi után aki hasonlít valamelyikére de feladtam és összejöttem egy sráccal aki semmilyen tekintetben nem idealizált. Viszont nem élvezem az együttléteket vele. Mit tegyek? Hagyjam el és keressek tovàbb vagy menjek orvoshoz? Olyanmintha nem a valóságban élnék hanem 1 saját álom világban.
2023. dec. 16. 05:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát valóban nem ártana egy szakemberrel beszélni. Szép dolog álmodozni, de nem szabad elszállni a valóságtól, mert itt kell élned, nem a fejedben.
2023. dec. 16. 05:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Őt nem tudod bevonni? Pl. fűszoknyában olajozott testtel benszülötti táncot járjon előtte, vagy anime cosplayesen öltözzön be, vagy Conan a barbár-szerű bőrszerkóba? Vagy olyan stílusban és viselkedéssel ami belepasszol a fantázia világba? Lehet neki is tetszene.
2023. dec. 16. 07:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Valahogy ezt el kéne engedni.

Vagy engedni belőle valamennyit.

Ráfeszülsz nagyon?

És ha arra gondolsz hogy éppen valamelyik ideálod kényeztet szájjal amíg a pasid nyal akkor sem megy?

2023. dec. 16. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Fiatalon (30-as éveik elejéig) ma elég sok jó nő nyitott lazább kapcsolatokra, mert erre kaphatják meg a számukra még elérhető legminőségibb férfiakat. Az unalmas pasasod rakd ki, járj bulikba, kicsit riszáld magad, hogy érezzék a férfiak hogy pasast keresel. Aztán válaszd, amelyik tetszik.
2023. dec. 16. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nem érted. Neki egy irreális kép van a fejében, egy olyan fantázia, ami nem létezik. Olyan régóta él ez a kép benne, hogy a valóságot nem tudja értékelni.
2023. dec. 16. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

En igy voltam negyvenes korig. Egyszeruen keptelen voltam nyitott lenni. Aztan valami hirtelen egyik naprol a masikra atszakadt. Egy konkret ember miatt, de altala elkezdtem vonzodni sok kulonbozo tipushoz.

En idoben visszamenve szimpatikus barat figuraval szexelnek, es gyakorolnam az erzekisegem.

2023. dec. 16. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, képzeld a helyébe az idealizált pasit szex közben. Akinek élénk a fantáziája, annak ez általában könnyen megy, ha nem zökkentik ki folyamatosan. Ha amúgy terveznétek egymással hosszabb távon, nyugodtan meséld el neki a helyzeted. Lehet, hogy szívesen változik a lehetőségeihez mérten, hogy boldoggá tudjon tenni. Ha ez nem működik, akkor meg úgy keress új társat, hogy már az ismerkedésnél tisztában legyen a problémáddal.
2023. dec. 17. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!