Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már karmolás fétisről? Volt ilyen tapasztalatatok?
Így van, lehet, hogy ennyire fájt neki.
Egyébként rendszeresen feljön ez a sztori, de hol te vagy a lány, most a fiú, múlt héten meg még leszbikus pár voltatok (nem először).
Együtt érzek a #1el, mondjuk az én macskám harap is. Rohadtul meglepett, hogy mennyire tud fájni.
Amúgy adok valami normális válasz szerűséget: barátnőmmel beszélgettünk, aztán nevetvélve mesélte, hogy na jól felavatta a körmeit a pasi hátát. Meglepődött amikor kiderült, hogy én nem karmolok vagy harapok soha. Mert szerinte mindenki csinálja. Hát nekem eszembe se jutna.
Nekem is volt karmolós barátnőm, hosszú, erős, éles és szögletes körmökkel, ami nem mű volt, hanem természetes. (A műköröm nem olyan éles, nem karmol annyira.)
Egyébként tetszettek a körmei, szexi volt, jól állt neki, de egy vadabb szex közben szinte véresre karmolta a hátamat.
Addig-addig, hogy beszereztem két valódi bilincset, és amikor bevadult a karmolása, olyankor úgy bilincseltem ki- vagy meg, hogy ne tudjon karmolni.
Neki is bejött a bilincses szex.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!