Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csúnya és vékony férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya és vékony férfiként milyen nőkkel tudnék ismerkedni akár itt vagy máshol? Élőben nem merek senkit leszólítani

Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Csúnya, dagadt csajokkal, talán ott van kis esélyed
2023. dec. 13. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Gyúrjál, tegyél valamit a külsődért. Ennyi. És nem nyafogni kell. Egy pár kézisúlyzóra mindenkinek telik.
2023. dec. 13. 17:09
 3/8 A kérdező kommentje:

1

Mindegy az csak valaki lenne már az életemben

2023. dec. 13. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
A saját kategóriádnak megfelelő nőkkel. A szexuális kategóriában meg kb. semmilyennel, mert itt minden nőre 50 pasi jut legalább 😂
2023. dec. 13. 17:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Azokat hol tudom megtalálni?
2023. dec. 13. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 bármelyik partnerkeresőn, beállítod hogy csakis 90+ nők érdekelnek, a tinderen csak láthatóan csúnya nőket húzol jobbra. S talán egy részük válaszolni fog.
2023. dec. 13. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Szedj fel kilókat, izmot, és egy jó alkat még az arcon is enyhít.
2023. dec. 13. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok annyira csúnya. Vagyis nem egy Beckham kaliber, de normál alkatom van, adok az öltözködésemre és a stílusra, ápolt is vagyok, nálam kimondottan csúnyábbaknak is van barátnője. Nincsenek is nagy igényeim, tényleg a 100 kg-ost is bevállalnám de azt vettem észre, hogy még az extrém csúnya csajoknak is olyan igényeik vannak sokszor, hogy még Brad Pitt sem elégítené ki őket, csak tudnám mire fel.
2023. dec. 13. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!