Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz így továbblépni, másnál mi volt a végkifejlet?
Szakítottam barátommal többször is mert megcsalt folyamatosan. Sikerult határozott lennem. Azonban megnehezíti a dolgokat nagyon hogy ő abszolút nem akar szakítani es mindig az ajtóm előtt köt ki es nem tágít onnan, es előfordul hogy vegul engedek mert nem sikerult par het /hónap alatt túl tennem magam ezen a kapcsolaton es visszaesek.
Olyankor bosszankodom hogy nem voltam erre sem képes hogy szakítsak. Szégyellem magam miután mindenkinek szétkürtöltem hogy vége.
Az hogy folyton lóg utanam megnehezíti nagyon mert biztos kötődöm hozzá ha tetszik ha nem.
Reméltem hogy ő mond le rólam talal valakit aki felvállal vele egy kapcsolatot nemcsak szexet.
De latom hogy ezzel eltelt 3 év es meg mindig egy helyben toporgok.
Mas pasival próbáltam ismerkedni de nem érdekelnek sajnos lehet mert érzelmileg kötődöm, vagy tenyleg nem jönnek be. Nem tudom mar nem tudok en sem kiigazodni magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!