Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,zavar titeket ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,zavar titeket ha szőrös a puncitok? Ha nem, miért nem? Ha igen miért? Szőrös, fazonos vagy a csupasz puncit szeretitek jobban magatokon?Kort írjatok légyszives

Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Csupaszt szeretem. Nekem konkrétan iszonyat viszket, ha már kb. fél centis a szőr😆Szóval olyankor mindig leborotválom.
2023. dec. 12. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Ex-barátom anno nem tudott róla, mert mindig sunyiba csináltam, de a szakállvágóját használtam erre a célra. Állítható volt ugye, és nem akartam teljesen csupaszra, de nem is szeretem amikor már hosszúra megnő, ezért 4-5 mm-es nagyságon azzal nyírtam mindig, volt amikor a gillette borotváját használtam, ha éppen csupaszt akartam, azt is ő használta, amit akkor nem is tudott, mai napig nem tudja szerintem. 😀 Úgy voltam vele, hogy feleslegesen nem költök erre arra, inkább az övét használtam.
2023. dec. 12. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
24 vagyok bocsi, lemaradt
2023. dec. 12. 18:16
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Nekem teljesen természetesen van hagyva, és nem zavar a legkevésbé sem. Két-három alkalommal voltam csupasz, tele lettem szörtüszőgyulladásokkal, pattanásokkal, irritált volt a bőröm, mindezt úgy hogy kifejezetten ügyeltem arra hogy minden higiénikus legyen. Másik részről zavaró volt az hogy borotvával sosem lehet elérni a teljesen sima bőrt, kinézetre jó lesz persze, de tapintásra érezni lehet a borostát, akkor is ha fél perce csináltam meg épp. Ezen kívül nekem baromi gyakran kell borotválni, minden harmadik napon legalább...Nekem nem éri meg a macera vele így, ha egyszer úgy döntenék hogy mégis csupasz leszek akkor inkább elmegyek, és legyantáztatom.
2023. dec. 12. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Szőrösen erőszakolták meg, azóta csak csupaszon tűröm meg.
2023. dec. 13. 06:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Sok éve már teljesen sima csupasz. Így a legjobb, minden szempontból.
2023. dec. 13. 08:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindíg csupasz, így érzem jól magam..25N
2023. dec. 13. 11:20
 8/11 aZoé ***** válasza:
26 éves koromig csupasz voltam. Vörös hajú és szőrzetű vagyok, és a jelenlegi párom beszélt rá,hogy hagyjam meg,mert neki az annyira tetszik és szerinte ritka. Így az ő kedvéért csak rövidítem. De ha a saját kényelmemet nézném,akkor csupasz volna.
2023. dec. 13. 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
5ös, lemolesztàlták a szőrös puncidat?:/
2023. dec. 13. 14:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. dec. 13. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!