Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bárki vagy bármi miatt felmerült bennetek lányok, hogy szőrösen hagyjátok a puncitokat? Esetleg meg is valósult? Vagy sose borotváltátok még le?
Figyelt kérdés
Korotokat írjátok meg légyszi lányok2023. dec. 10. 17:30
11/16 anonim válasza:
Én csak megkértem páromat , és örültem neki , hogy szeret és tisztel annyira , hogy a kedvemért megtette .
Igaz , tangát nem hajlandó még a kedvemért sem felvenni .
12/16 anonim válasza:
Az én párom meg azért tisztel, mert nem kér ilyet.
13/16 anonim válasza:
Ez úgy volt , hogy én megkértem páromat , meg is indokoltam neki , hogy miért kérek tőle ilyent .
Tudta , hogy nekem a szőrös punci , taszító !
Megtette , de cserébe elvárta , hogy én is csupasz legyek intim területen , rendszeresen .
Probléma mentesen ment minden .
Ettől még szeretem és tisztelem .
14/16 anonim válasza:
Igen, kismama vagyok, és már nem látom mit csinálok a pocakomtól. Havonta járok ultrahang vizsgálatra, így előtte szoktam megkérni a férjemet, hogy borotválja le nekem. Sajnos rizikófaktor miatt nem szexelhetünk, így amúgy is csak orál van. Egyébként teljes csupasz párti vagyok.
16/16 anonim válasza:
Nekem természetes ilyenkor. Egy korábbi barátom megkért,hogy hagyjam meg és megszerettem. Hülyeség, hogy nem higiénikus, vagy bakteriális…😀 Aki rendesen tisztálkodik, nincs vele probléma. Ugyanakkor a partneremnek én jobban szeretem, ha le van szedve, de nem feltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!