Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legizgalmasabb szex történetetek amit átéltetek?
Volt sok.
volt a legjobb, mikor majd 1 év után először bejutottam annak a nőnek a bugyijába akibe iszonyat szerelmes voltam, ráadásul pont az esetem volt, 10/10 bomba test. Plusz hogy abszoludt nem volt kezdő az ágyban. Olyat művelt a répámmal mint még soha senki. Orditva remegve élveztem el. (3 év kapcsolat lett)
Volt a leg gázabb, mikor több randi után szex lett volna de sehogy se állt fel, ráadásul a szobatársa (másik csaj) végigott volt alvást szinlelve.
Másik legcikibb mikor egy perverz nőm volt és kitalálta h legyen szex közben pisi. Nah az komoly volt. ott térdel a fürdő közepén meztelen, én meg előtte állok és pisilem le az arcát. Közben haza ért anyám és benyitott. 5 másodperc hatásszünet, néma csend, majd egy halk "basszameg" és becsukta az ajtót.
A leg izgalmasabb meg talán mikor haver nőjét dugtam a házibuliban suttyó 17 évesen és figyelni kellett mert ha észrevesznek agyon üt.
#2!
De azért végig olvasod amiket írnak! Gáz vagy, te sem lennél az ismerősöm sem. Anonim oldal baszod, érted? Anonim!!!!!!
Volt egy nagyon nimfo baratnom.
Kitalalta hogy bemutat az anyjanak nagy garazs volt a haz alatt lepcsohazzal.kitalalta hogy amig varjuk ott a mutert had szopjon mar le hat nyilvan igent mondtam :D mikor mar mereven allt ense birtam mondom pucsits ide :D 10 emeletes hazrol beszelek. Lattuk hogy felmegy a lift a 10.re gyorsan vissza terdelt es olyan erosen szivta ki hogy mire a 2. Ert en teleeleveztem a szajat. Mire anyuka leert a csajszi lenyelte en meg ott alltam halal K.o-n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!