Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Zavaró nektek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Zavaró nektek ha a nő csak nyalástól tud elélvezni?

Figyelt kérdés

2023. dec. 8. 18:08
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
15%
6. Nem reménytelen, hanem az én reményem vagy! Sok masztival nagyon megrongáltam a szex képességeimet. Gyakorlatilag csak az ujjazás, nyalás maradt amit nyujtani tudok. Ráadásul nagyon szeretek is! Irj ha elfogadnád!
2023. dec. 8. 19:12
 12/44 anonim ***** válasza:
44%
Esetleg próbáljátok meg 69-ben, akkor a férfi is kap valamit, ha így jobban érzed magad. Vagy hosszabb előjáték, hogy rövidebb ideig tartson utána elmenni.
2023. dec. 8. 19:15
 13/44 anonim ***** válasza:
79%
Na ez a krva nagy baj hogy 2023ban még mindig a nő érzi magát rosszul azért mert aktustol nem tud elelvezni. A csikló még mindig kívül van hahó. Nehogy már te kérj elnézést. Azok a kisfiuk akiket meg ez lelomboz azok dugjanak inkább guminőket
2023. dec. 8. 20:08
 14/44 StevenUp ***** válasza:
81%
Engem nem zavarna mert jól tudok nyalni 🤷‍♂️
2023. dec. 8. 20:09
 15/44 anonim ***** válasza:
62%
A feleségem 90%-ban csak attól tud. De gyakran van, hogy miután a nyalástól elélvezett, behatolok és akkor elélvez ismét. Viszont szerencsére hagyja, hogy napi szinten szexeljünk hagyományos módon is, bár olyankor sajnálom, hogy ő nem jut el, de mindíg felajánlom neki, hogy legyen úgy is, ahogy ő szeretné.
2023. dec. 8. 20:10
 16/44 anonim ***** válasza:
29%
15# és szokott afelajánlással élni?
2023. dec. 8. 20:20
 17/44 anonim ***** válasza:
33%
#13: Én nem azt mondtam, hogy rosszul kell magát éreznie, sőt azt mondtam, hogy ha ilyen barátnőm lenne, akkor elfogadnám és lilára nyalnám a punciját. De akkor is jobb telelőni egy épp élvező nőt, ez a helyzet. Milyen szuper már kinyalni egy nőt élvezésig, aztán megdugni, hogy még 2x elélvez, aztán a végén egy második nyalás már vagy van, vagy nincs. 2-es voltam.
2023. dec. 8. 21:42
 18/44 anonim ***** válasza:
91%
Csak nyalástól tudol elmenni és nem volt még ezzel probléma. Egy nyalástól való élvezés után imádom ha rögtön megd.gja a p.ncim. sőt addig csinálja amíg akarja...
2023. dec. 8. 22:03
 19/44 anonim ***** válasza:
41%
Volt ilyen exem, 20-30 percet is kellett nyalni. Nem zavart, mert utána ketszeresen kárpótolt, életem meneteit neki köszönhetem. De néha fárasztó ennyit nyalni, hosszútávon biztos megunnàm. Jelenlegi barátnőm simán elmegy a farkamtól 5-10 perc alatt, utána rossz lenne egy ilyen.
2023. dec. 8. 22:24
 20/44 anonim ***** válasza:
29%

Voltam ilyen nővel, imádta ha nyalom és keményen lehetett döngetni 1 órát is mert bírta.

Igazából jobb volt, mint az utolsó exem, 2 perc alatt elélvezett és utána pihenni kellett.

2023. dec. 8. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!