Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok arrol ha egy srac szereti ha nyalogatjak,picit jatszanak a bimbojaval?
Figyelt kérdés
Elkezdtem randizni egy sraccal es most jutottunk el a szexig es azt kerte h nyalogassam a bimbojat, kicsit ragcsaljam,szopogassam. Azt mondta h neha ez meg jobban is esik neki es jobban felizgatja mint az ha szopnam.
Ez mennyire gyakori? En sosem taliztam meg ilyennel es elso benyomasom az volt hogy ez eleg furi es lehet biszex. De lehet csak felreertem.
28/L
2023. dec. 8. 14:08
1/7 anonim válasza:
Nem biszex, a férfiak mellbimbója abszolút erogén zóna, van akinek jobban, van akinek kevésbé. Elsőre én nem kérnék azért ilyet, azt hozzáteszem .
2/7 anonim válasza:
Én sem találkoztam soha ilyennel. Nem hinném, hogy ez biszexségre utalna, szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. Minden esetre nekem is furcsa lenne, nem tudom mennyire akarnám ezt csinálni. Nem tudom megmondani miért, csak egyszerűen furcsa. Mondjuk én azt se szeretem, ha az én mellbimbóimat piszkálják, nekem túl érzékeny, kellemetlen. Lehet nekem ezért lenne különös ez.
3/7 anonim válasza:
Ez rohadtul nem igaz. Csak a nők hiszik ezt, rosszul. A férfiaknak is ugyanúgy erogén zónája a mellbimbója. Csak nem mindenki jött rá. Talán nem is mindegyik szereti. Nem vagyok meleg, sem biszex. Még a feltételezést is kikérem magamnak. Én sem mertem mondani sokáig a feleségemnek. Aztán egyszer csak úgy magától elkezdte morzsolgatni. Azóta mondom neki, hogy csinálja mindig. Ha nem áll elég keményen, akkor attól egészen biztosan megkeményedik. Meg az orgazmust is felerősíti.
4/7 anonim válasza:
Az én párom is szereti, sőt, igényli is. Mivel, én előtte zömmel nőkkel voltam, számomra egyáltalán nem volt furcsa.
Azt gondolom róla, hogy ha egyszer ez is örömet okoz számára, akkor csinálni kell, nincs mese.
5/7 anonim válasza:
Az én férjem is nagyon felizgul ettől, pedig kifejezetten férfias férfi. Viccből csináltam egyszer, úgy jöttem rá, hogy teljesen begerjed tőle.
6/7 anonim válasza:
Engem is izgat a ferfi mellbimboja, de ha nem, akkor is erzo leny, mi koze ennek a nemi orientaciohoz?
7/7 anonim válasza:
Férfiáknak is vannak erogénzónáik csak erről nem divat beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!