Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is tudnak annyira kívánósak lenni, mint a férfiak?
Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 11:33
11/21 anonim válasza:
Szerintem nem. Vagy legalábbis férfi még nem látott ilyen nőt.
12/21 anonim válasza:
Konkrétan a nők kívánósabbak tudnak lenni, mint mi, férfiak. Mi konstans kívánjuk a szexet, de nem túl extrém mértékben, legalábbis én magam így látom. Míg a nőknél ilyen rendkívül hullámzó a dolog, vagy nagyon nem akarják, vagy nagyon de nagyon akarják, de akkor konkrétan rádmásznak. Persze ez kapcsolatban működik jól, azt ne várja senki, hogy majd az utcán egy random csaj rámászik.
13/21 anonim válasza:
11: te nem láttál. A Férfiak - akikkel jó a szex - viszont láttak.
14/21 anonim válasza:
Mensi alatt majd megzavarodok a pasikért, néha már szinte viselhetetlen mértékű a libidóm.
Ha nem mensizek, akkor normálisan működöm.
16/21 anonim válasza:
Bizony nálam is vannak falkaparós napok.
18/21 anonim válasza:
10 esnél a pont
A nők nem minden pasi akit meglátnak egyből ráugornak
Nálunk ha van egy szerelmünk és jó a szex vele, akkor mindig kívánjuk , én is 😊
19/21 anonim válasza:
10,18.
Pontosan, de vele mindennap! 🥳🥰
20/21 anonim válasza:
Bár az én feleségem lenne kivános annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!