Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet általános probléma a kapcsolatokban a kevés szex? Te elégedett vagy a mennyiséggel?
Hát azt például magadtól kérdezd
Egyébként általában az, hogy mire eljutnak a szexig már elkezdenek kötődni az emberek, így nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget a szexuális preferenciákbeli különbségeknek, vagy pedig szándékosan alkalmazkodnak a másikhoz a rózsaszín köd hatására, de olyan mértékben, ami hosszú távon nem fenntartható. Aztán van az is hogy valójában dögunalom a szexuális élete egy párnak, mindig ugyanaz a forgatókönyv, ami még így is elég az elején, mert nagy az újdonság varázsa meg a szerelem, de aztán az idő múlásával ez egyre nagyobb problémává válhat, mivel megunják egymást szexuálisan
Nálunk a kicsit kevés és a nagyon kevés között van mostanában, szóval elég kevés. Igaz, nem is találkozunk mindennap, de amikor találkozunk, akkor sincs mindig. Tegnap már magamhoz nyúltam nagy magányomban😀
(24 Nő, párom 54 F).
Azért jobb lenne, ha átlagban hetente 5x lenne, ebből mondjuk 3x elélveznék, de ő ilyen 3x-4x igényli egy héten (és van, hogy csak az egyikünk megy el). Összegezve jó lenne, ha 2x annyi lenne, mint most, főleg az elején. Ilyenkor én többször szoktam igényelni.
4-es vagyok
Vagy lehetne úgy is, hogy egyik héten 5-ből 5x elévezek, következő héten elég, ha csak 2x-3x
Nálunk évente 1-2x van szex , több semmi !
47 F.
" mi lehet ennek az oka? "
Hát azt hogy nálad mi az oka azt csak te tudhatod.
A GyK-tól függetlenül objektív tény, 10-ből 9 kapcsolat azért fut zátonyra (ez okozza a háttérben meghúzódó valódi okokat) mert valamelyik félnek kevés, vagy minőségileg nem megfelelő a szex mennyisége.
Úgyhogy ha hosszan tartó, jó kapcsolatot akartok akkor tessék szorgalmasan csinálni mint a nyulak! :)
Leginkább a nőkre jellemzőbb, hogy lemondanak a férfiról szexuálisan.
(Természetesen van férfiakban is olyan, aki nem akar szexelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!