Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szeretitek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek ha a partneretek szexuális üzenetet küld nektek napközben?

Figyelt kérdés
Pl: "Nyelvedre ma ráteszem a dákeszem!"
2023. dec. 6. 18:59
1 2
 1/12 anonim válasza:
62%
Ez nem szexuális üzenet, hanem egy prosztó, gyerekes megnyilvánulás. Ha ilyet küldene a páram, lehet elzavarnám.
2023. dec. 6. 19:02
 2/12 anonim válasza:
68%
*párom... :D
2023. dec. 6. 19:03
 3/12 aZoé ***** válasza:
84%
Nem értek egyet az 1-essel. Szerintem egy kapcsolatban igenis elfogadható, sőt hízelgő, ha a párom kifejezi,hogy hiányol és vágyik rám. Hogy ebben mi gyerekes van, el sem tudom képzelni. Én sem szeretem ha valaki csak a szexre tud gondolni, de ilyen feleslegesen álprűdnek sem érdemes lenni az életben.
2023. dec. 6. 19:05
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Bár én pasi vagyok és nincs párom, egy dolog olyan üzeneteket váltani, amivel fel tudjátok csigázni egymást, de a kérdésben szereplő példa már pont hogy a prosztó kategória.
2023. dec. 6. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
😂😂
2023. dec. 6. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként szoktam én még cifrábbat is küldeni. És képzeljétek, tetszett. Ugyanis minden pár kommunikációja más és más, van akik visszafogottabban kommunikálnak és vannak akik durr bele. Én az utóbbi vagyok és ez ismerkedéskor ki is derül és nyilván aki érti a viccet és érti, hogy ilyennel nem megsérteni akarom hanem épp ellenkezőleg az veszi a lapot. Szóval valakinek ez prosztó valakinek a nője meg mosolyog rajta egyet és elgondolkodik mi is lesz este.
2023. dec. 6. 19:42
 7/12 anonim válasza:
100%
Egyes válaszoló vagyok, egyetértek a hármas és hatos hozzászólóval! Én visszafogottabban kommunikálok, nekem a kérdező általi szöveg már prosztó. De egy igényesen megfogalmazott dolog... hát igen, az tud izgalmas lenni! :D
2023. dec. 6. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Rendszeresen írunk egymásnak szexi üzeneteket.

Nekem a kérdező példája mondjuk inkább vicces mint izgató, de mindenkinek más jön be.

Sőt, én magam is van hogy romantikusabb hangulatban vagyok, és olyankor a megfogalmazás visszafogottabb, de ha nagyon kívánós a rendszer, akkor egészen alpárian fogalmazok. :)

2023. dec. 6. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
Igen, nem mulasztunk el alkalmat, hogy kifejezzük szeretjük, kívánjuk a másikat. S előfordulnak benne "csúnya" szavak is. A kérdésben szereplő mondat ettől még kb. Ahogy Móricka a szexet elképzeli c. kabaréelőadás szintjén van.
2023. dec. 6. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább én szoktam küldeni neki.
2023. dec. 7. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!