Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott a párotok?
Figyelt kérdés
Szokott a párotok meztelenül porszívózni előttetek akár csak úgy, vagy bikiniben vagy egy szál harisnyában?
Mit vált ki belőletek ez?
2023. dec. 6. 14:35
1/20 anonim válasza:
Nem szokott, de tehetné, nem sokáig kellene utána takarítania.
2/20 anonim válasza:
Nem, de nem is baj. Elég hülyén nézne ki egy 185 centis 100 kilós szakállas pasi egy szál harisnyában vagy bikiniben.
3/20 anonim válasza:
Persze, utána abba marad a takarítás
4/20 anonim válasza:
Ahogy megjön a jó idő, tavasztól őszig általában bikiniben van a házban és a ház körül. Porszívózni is bikiniben szokott ilyenkor.
6/20 anonim válasza:
Ja hogy mit vált ki? Így a bejáronő, tudom hogy fizu emelést akar.
7/20 anonim válasza:
Átlagba meztelenül vagyunk otthon, így megszokott, hogy így is takarítok. Valamikor letámad, valamikor csak néz és van amikor teljesen hidegen hagyja.
8/20 anonim válasza:
Nem szokott, leginkább amúgy is akkor csinálja,ha nem vagyok otthon...
De nem lenne rossz.
Érdekes, de pl mosogatás közben már többször megkívántam, elég gyorsan a konyhapulton találta magát... mindkettőnk örömömre.
9/20 anonim válasza:
Sajnos még meztelen mutatkozni sem szokott előttem már jó pár éve.
10/20 anonim válasza:
Àllandòan bugyi nèlkül màszkàl. Engem zavar, nem tetszik a puncija. Akinek meg szèp az takarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!