Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben örökre problémás lesz a szex szülés után?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább csak előfordulhat, de nem általános?2023. dec. 5. 22:16
1/9 anonim válasza:
Előfordulhat. Én mind a 3 alkalommal alig vártam, hogy lehessen Sz*Xelni.
2/9 anonim válasza:
Ha valamit nagyon eltolnak a dokik a gát összevarrásánál, de többnyire pszichés blokkok, illetve a kapcsolat zátonyra futása miatt problémás a szex szülés után. Nem törvényszerű hogy így legyen, de ahol a felek között nem volt meg a megfelelő hullámhossz a gyerekvállalás után / nem támogatják, segítik egymást ott előfordulhat.
3/9 anonim válasza:
*gyermekvállalás előtt (sok kapcsolatba már eleve kódolva a bukás)
4/9 anonim válasza:
Nyilván nem mindenkinél, ez is pont olyan eltérő lehet, mint bármi más az emberi testen. De saccperkb elég jellemző, szóval nagyságrendileg szerintem a nők harmadát-felét jelentősen megviseli. És nem csak a nemiszervet és környékét, hanem tönkremehetnek a fogak, magasvérnyomás alakulhat ki, és mindenféle egyébb addig nem jelentkező betegségek jelennek meg.
5/9 anonim válasza:
Ha már eleve tág vagy és a hapsidnak nem túl nagy, csak akkor lesz probléma (harangozás)
6/9 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy a szülés utáni első pár alkalom, akkor az nem lesz valami kellemes, de nem vészes. Ilyenkor mi használtunk pluszban síkosítót, meg kicsit fájdalmas volt, de nem a rossz kategória még így sem. Aztán ahogy telt az idő minden ugyan úgy működött.
Ha arra gondolsz, hogy szülés után van akinek megmarad valamilyen szinten a tágulás, az is lehetséges. Nálunk semmi ilyen nem volt, sőt a varrás miatt szűkebb is lettem. Ilyen esetben sokat segíthet az intim torna. De ez nem általános, szerintem a többségünknek minden visszaáll az eredetihez.
7/9 anonim válasza:
Nálunk jobb lett a szex szülés után. Mondjuk megmaradtam nőnek is, nemcsak anya maradtam.
8/9 anonim válasza:
Amikor a másodikat terveztük, már jobban ment minden. Egyedüli kifogás a "gyerekek még nem alszanak" című szlogen lett. Ha ilyenkor én még képes voltam fenn virrasztani éjfélig, és a párom sem aludt el, akkor talán lett szex.
9/9 anonim válasza:
3-at szültem, nem lett az.
(Első után 6 hónapig igen. Utána rendeződött.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!