Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális jelenség az ha alkalmiban a pasi azt kérte tőlem, hogy nyalogassam a seggét?
Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 18:09
1/12 anonim válasza:
Neki gondolom az. Nekem egyből elmenne a kedvem, és hagynám az egészet.
2/12 anonim válasza:
Én nem kérnék ilyet, de nekem az életben soha nem volt alkalmim. Már nem is lesz, mert 66 vagyok. Azt meg én honnan találjam ki, akik legszívesebben a seggüket nyalatják, azoknak ilyenkor mi jár a fejében?
4/12 anonim válasza:
Normális jelenség az ha alkalmiban a csaj azt kérte tőlem, hogy nyalogassam a seggét?
5/12 anonim válasza:
Alkalmilag olyat kérnek ám a pasasok amit kapcsolatban nem kapnak meg . Ráadásul még ingyen is vagy és ha "bevállalos" az neki csak jó mert nem kell érte fizetni és ezt kihasználja ...
N29
6/12 anonim válasza:
5 a csapból is a nők folynak, ki fizetne értetek ha ingyen megkapjuk ami kell? + csak úgy tapadnak mint a légy a mézes madzagra
7/12 anonim válasza:
Normális, hogy ezt kérte. Az is normális, hogy te nemet mondtál rá. Az nem lenne normális, ha ennek ellenére rákényszerített volna.
8/12 anonim válasza:
Ha kulturáltan, nem követelőzve, nem akaratoskodva tette akkor az. Megmondta őszintén mire vágyik és kész. Ha követelőzve, elvárás-szerűen akkor viszont gáz, mert egy hülye önző pöts aki rá akarja erőltetni a másikra amit az nem akar.
9/12 anonim válasza:
Az én párom is imádja ha nyalom a popsiját. Sajnos túlságosan is, van úgy hogy 20 perc, fél órát is nyalni kell őt
Igaz, azután kb egy perc szopás után elélvez
Persze nem az első alkalommal kérte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!