Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anita. kérdése:
Lányok van olyan aki gyantáztatta már az intim szőrzetet , ki lehet bírni vagy fájdalmas? Tudtok megbízható helyet ahol elvégzik?
Figyelt kérdés
Nekem borotválás után 2 nappal már kezd szúrni és ez elég kellemetlen.2023. dec. 5. 13:32
1/11 anonim válasza:
Fáj, de még bőven kibírható szintű.
2/11 anonim válasza:
Én szívesen legyantázom neked a szomszédasszonynak is én szoktam és van gyakorlatom benne.
3/11 anonim válasza:
Első par alkalom ami kellemetlen
5/11 A kérdező kommentje:
2. Írj privátba hogy milyen ez
2023. dec. 5. 13:37
6/11 anonim válasza:
#2 miért súgja valami azt hogy pasiként akarod felajánlani a "lovagias" szolgálataidat? 😂
7/11 anonim válasza:
Én epilalom. Eleinte borzasztó fájdalmas volt, de ahogy ritkult a szőrzet, meg miután hozzászoktam az érzéshez, már nem is volt vészes. Menzesz alatt Mondjuk jobban fájt.
8/11 anonim válasza:
Próbáltam már mindent.
A legjobb megoldás nekem az, hogy saját magamnak gyantázom.
Hogy mennyire fájdalmas, személyfüggő, van aki érzékenyebb, más jobban bírja.
Ne menj fáradtan, meg közvetlenül menstruáció előtt sem.
9/11 anonim válasza:
1 hónapja volt az első gyantám 15 év borotválás után.
A fájdalom az olyan volt mint a láb kar érzékeny részén. Pedig rosszabbra számítottam.
Inkább a ciki kiszolgáltatott helyzet volt kellemetlen, főleg a segglyuk gyantánál. De az érzés hogy 2 hétig full sima. .. Szuper...
10/11 anonim válasza:
Én tavaly voltam életemben először teljes intim gyantán, előtte borotváltam. Nagyon féltem a fájdalomtól, de szerintem kibírható. Kb 15-20 perc volt az egész, és utána nem kell foglalkoznom vele egy hónapig. Azóta csak gyanta párti vagyok. 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!