Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi vagy a nő élvezi jobban amikor kutya pózban élveznek a párok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 08:20
2/3 anonim 

válasza:

Mindkettő, de azt tegyük hozzá, hogy egyénenként változó, hogy egy- egy orgazmus éppen mekkora intenzitású éppen.
Lehet ma csodás a bumm, holnap meg csak olyan " jó volt" kategória...
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem a nő jobban élvezi a kutyát, vagy legalábbis lehet velem van a baj meg ilyenek, de nekem az a póz valahogy nem jött be sose ilyen átlagos formában. Egy jó bilinccsel, száj pecekkel, hajat húzva már a látvány miatt azt hittem egyből végem lesz ilyenre eddig viszont csak egyszer volt lehetőségem. Szóval jahhh, idk nekem ez van de mindenki mást élvez a szexben, nekem a misszionárius adja, bdsm komponensek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!