Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha haragudnál a feleségedre, ha ezért nem szexelne veled?
Terhes vagyok és szeptember óta csak 1x voltam együtt a férjemmel, de mindig igyekszem "kézbe venni" a dolgokat attól. A libidóm is 0, de azért, mert tudom, hogy a terhességem nem zökkenőmentes. Régen szülés után 8 hónapig fájt a szex, mégis szexeltem vele, egyszer még a könnyem is kifolyt.
Most azért nem fekszem le vele, mert először a méglepényem nem volt jó helyen, egy doki azt mondta ne szexeljünk, a másik, hogy igen, de a papírra mégis azt írta rossz helyen a méhlepény. Aztán elkezdett a hasam keményedni (a net szerint koraszülést okozhat, sok kismamát emiatt eltilt a doki a szextől), majd bakteriális fertőzésem lett. A doki mindenre azt mondta szexelhetünk, csak óvatosan. Én mégsem merek. Most éppen a fertőzés miatt nem, de az orvos kontrollálni sem akarja elmúlt-e.
A férjem ideges rám, szerinte túlzásba viszem ezt is. Más családi gondok (anyukája) miatt lelkileg padlón van, ezt meg magára veszi, hogy nem foglalkozom vele, biztosan nem szeretem, nem kívánom.
A covid óta az egészségügyi dolgokkal tényleg túl óvatos vagyok, de csak ha a gyerekeimről van szó. Belátom, már elviselhetetlenné váltam.
Most már azt mondta, hogy a kapcsolatunknak vége, ha a lányunk megszületik költözzek el a gyerekekkel és nincs közöm hozzá hová megy innentől kezdve. Holnap elvileg szülinapot ünnepelni elutazik a haverokkal... Sosem csinált ilyet... Főleg, hogy még most a nagylánya is beteg, én is bármikor lerobbanhatok (de elvileg jön anyukám hozzánk).
Nem bírom elviselni a gondolatot, hogy képes félrek*rni, mert túlságosan féltem a gyerekeit.
Te haragudnál rám? Jogos a reakciója? Rengeteget veszekszünk egy ideje, mert minden tettem túlzásnak érzi.
Alapból nem tetszene, de terhesen teljesen más a helyzet.
Ugyanúgy megértő lennél betegség, vagy más indok esetén.
Amiket itt leírtál azok alapján nekem annyi jön le, hogy ti sem vagytok százasok... Remélem a gyerekeitek nem ilyenek lesznek...
Mindketten borzalmasan labilisak vagytok, te pedig tudod, hogy szar amit csinálsz, mégis csinálod, plusz hozzá jön ez a covidos agyrém,ami nálad konkrétan üldözési mániát eredményez...
Legyetek olyan jók, ne vállaljatok több gyereket!!!
Katasztrofálisan rossz lehet a kapcsolat, ha már a terheség esetén sincs semmilyen megértés. Mégis hogy a fenébe lenne valakinek kedve, ereje szexelni, ha szarul érzi magát ?
Arról persze sosem beszélnek az embereknek, hogy a terheséggel, gyerekszülésssel, az egész életük megváltozik a pároknak, vége lesz a boldog gondtalan szexnek, szorakozásnak. A kormány is csak, lakhatással akar nem kivánt gyerekeket kizsarolni az emberekből, de arról nem beszélnek, hogy a kapcsolatok nagyrésze tönkremengy ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!