Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi, közepes vagy a nagy mell tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 21:31
11/33 anonim válasza:
Különösebben nem fontos milyen, de szeretem a sulyos logos csöcsöket, amikor kitölti a ruhát.
13/33 anonim válasza:
Igazából az arca a lényeg. Ha az szép, bájos, és kapásból megtetszik, akkor ott a melle már a sokadik helyen van. Akkor már inkább a popsija legyen szép, formás. :)
14/33 anonim válasza:
Minél kisebb, annál jobb. Legalább nem lesz szégyenkezni valóm, ha előkapom a kis farkamat.
15/33 anonim válasza:
🤨 Azért erre köss biztosítást, utolsó.
A mell csak egy esztétikai "dolog", de a farok az már funkcionális, a mell csak vizuálisan jó, de nem kell feltétlen a jó szexhez, a farok azért már igen.
16/33 anonim válasza:
Azért erre NE köss biztosítást
Kijavítottam
17/33 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy a közepes lesz a nyerő..
2023. dec. 1. 00:15
19/33 anonim válasza:
Az tetszik ha kicsit log, kutya pozban szetterul es oldalrol latszik
20/33 anonim válasza:
Volt már mindegyik féle nőm, igazság szerint gerjedek az összesre, a "deszkától" kezdve az átlagoson keresztül a "görögdinnyéig"! Minden típusnak megvan a maga bája! A lényeg az összkép és a szimpátia! És minden fajtának megvan a maga előnye és hátránya is!
Az asszonynak viszonylag nagy mellei vannak, 100D kosaras és imádom, kis töltött galamb típusú nő, akinek ez nagyon jól áll, még ha enyhén lógnak is! Viszont szép nagy husos bimbóudvara van, ha nincs rajta melltartó, már áll is a farkam! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!