Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 éves férfinak milyen állás megszerzésére és fizetésre kell törekednie ahhoz, hogy a nők lefeküdjenek vele?
Szerintem nálad pont nem ezek jatszanak szerepet, hanem az, hogy azt hiszed, hogy ha mondjuk hirtelen szerzel egy diplomát és fasza állást majd az öledbe hullnak a nők.
Randiztam már épp munkanélküli pasival, akivel klappoltunk, és vezérigazgatóval is, aki egy világi nagy farok volt, ezért le is koptattam egy találkozó után.
,,Szerintem nálad pont nem ezek jatszanak szerepet, hanem az, hogy azt hiszed, hogy ha mondjuk hirtelen szerzel egy diplomát és fasza állást majd az öledbe hullnak a nők."
A kecskeméti nők csak ezeket veszik figyelembe, de szívesen átköltözök olyan városba, ahol kevésbé mérvadó az ott élők számára.
A "milyen állás" elég sokféle lehet! Egy kőműves vállalkozóként is szarrá keresheted magad.A diplomától meg nem lesz senki intelligens.
Őszintén, ha annyira feszítené a tökömet a pénz a kutyát nem érdekelné, hogy le akar-e velem feküdni egy csaj vagy nem.Pont Kecskeméten találnék minden napra másik prostit!
"a belső pedig mellékes szerintem, ha bőven átlag feletti az anyagi karrier"
Neked számít a nőkénél a belső?
Párom szakmunkás (mondjuk jól keres) én felsővezető.
Nem ezen múlik.
Egy léhűtő, munkakerülővel nem lennék együtt, akinek nincsenek céljai az életben.
"Nekem számít a belső is a nőknél, de ők meg az enyémet magasról letojják."
Ezt a következtetést miből vontad le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!