Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak inkább mell vagy fenék pártiak?
Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 14:57
11/18 anonim válasza:
#9, akkor az a csaj minimum evezős lehet, ha 55 kiló mellett akkora (90-es) háta/körmérete van.
(...csak magamból kiindulva, 165/58 80/D)
12/18 anonim válasza:
9-es ! Az ugye megvan ,hogy a 90 az a hátnak a körforgata a C meg a kosár méret? Egy 165 cm-es 55 kg-os csajnak sosem lesz 90-es a háta. Én 167cm ,70kg vagyok és így is csak 70D-s melltartót hordok. Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat.
13/18 anonim válasza:
11-es, úgy úgy, ezt mondom én is!
14/18 anonim válasza:
A NÖ kedvelök nem számitanak? Szoval akiknek nem csöcsbölseggböl áll a nö.
15/18 A kérdező kommentje:
14: én örülnék a legjobban, ha minden férfi ilyen lenne és nem lenne szükség ilyen kérdésekre.
2023. nov. 30. 19:24
17/18 anonim válasza:
Cici egyértelműen. Sokan mondják, hogy a fenék a fontos, de mindenki, még a nők is, mindig egy szép nagy dekoltázsra figyelnek fel azonnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!