Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként vennétek-e a haverot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként vennétek-e a haverotoknak szexjátékszert, és mit?

Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. nov. 30. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Hagyomány! Legénybúcsukor minden vőlegény kapott guminőt a baráti társaságba.
2023. nov. 30. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
simán baszki, a haverom. neki csak jót akarok
2023. nov. 30. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Férfiként szerintem nem illik másik férfinek venni. Van nekem is haverom akivel megdumáltuk mindig, mai napig, ha nincs kivel dugni, vagy ritka a szex, vagy még azt is, hogy már unjuk a kezünket. De ilyesmit nem veszünk egymásnak, nekem sem esne jól őszintén.

Ellenkező nemnél viszont működhet bizonyos esetben. Van olyan kolléganőm, akivel nagyon régóta dolgozunk együtt, és olyan baráti viszony alakult ki, hogy simán megengedtem magamnak, hogy vettem neki egy jó nagy dildót. Nagyon jófej csaj amúgy, tudtam biztosra, hogy nem fogja rossznéven venni. És örült neki nagyon. Többször is utalt rá viccesen, megfelelő kontextusban, hogy hasznát veszi. És ha pl tőle kapnék én is valami hasonlót, akkor én is örülnék neki, és viccnek venném, de ki is próbálnám nyilván.

2023. dec. 1. 09:36
 5/6 A kérdező kommentje:
4:Megértem. Azért érdekes, hogy egy közeli haverodtól nem szívesen fogadsz el ilyesmit, míg egy kolléganődtől meg igen.
2023. dec. 1. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, lehet. Pedig eszembe se jutna megdugni, tényleg 100% baráti viszony.
2023. dec. 2. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!