Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj, ha egy férfi sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha egy férfi sosem kényeztetne orálisan?

Figyelt kérdés

Előző kapcsolataimban ez jelemző volt.

Mit gondoltok, kizáró ok egy ilyen férfival lenni nőként, aki nem ad orálisan semmit?

Számomra természetesen igen.

2023. nov. 30. 08:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9. Minek? Van párom akit szeretek. Nem vagyok beteg ember, aki máséra kíváncsi. 😘🥰

De ebből a kijelentésedből látszik, nem vagy tisztában a női testtel. A női vaginális Ph savad, kesernyés, akkor egészséges. Mint egy kicsit olyan joghurt, kefír ízű és illatú. Nem büdös, csak picit savanykás. Ez a normális állapota.

Ha ezzel nem vagy tisztában és beszólsz több nőnek, kérlek ne tedd

Ők nem érdemlik meg ezt. ☺️

2023. nov. 30. 10:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nekem szinte soha nincs hüvelyi orgazmusom ha nem élvezek el előtte csiklóból (akkor sem mindig), ezért nálam alap a jó előjáték orgazmussal befejezve. Eddig minden pasimnak természetes volt az orál (de ez kölcsönös, én is szeretem csinálni), sőt, egy alkalmi mondta, hogy ő kinyalna a dugás előtt rendesen, mert kicsi a farka és gyorstüzelő. :D Sok mindentől függ, ha nagyon-nagyon jó a kéztechnikája, ki tud elégíteni jól kézzel is, és amúgy emberileg nagyon passzolunk, akkor lehet, hogy beleférne, de őszintén szólva én nagyon szeretem a jó orális szexet, szóval nem tudom 100%-ig biztosra mondani.
2023. nov. 30. 12:19
 13/16 anonim ***** válasza:
18%
Hat mivel én soha nem csinálnám férfinek így nem várom el
2023. nov. 30. 16:11
 14/16 gabor49 ***** válasza:
100%
az gáz az oralis szex fontos
2023. dec. 1. 05:27
 15/16 anonim ***** válasza:
9%
Úgy "látom", hogy a nemiszervi vírus átvitel tényével nemigen foglalkoznak az emberek, pedig a hangszálakon és a gégében kialakuló szemölcsök létrejöttében ezek kiemelt szeret játszanak.
2023. dec. 3. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem, en se vennem számba a farkát
2023. dec. 4. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!