Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 fölött eszméletlen megnőtt a libidóm. A férjemmel jó a szex de folyamatosan valami újra vágyom. Miért van ez? 43N
Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 20:27
11/38 A kérdező kommentje:
De mindenre vevő amit kitalálok. Csak mindent nekem kell mondani. Jó az ágyban csak határozottabb kéne legyen, iranyitson,teperjen le. Nem tudom átmegy, hogy mire vágyom?
2023. nov. 29. 21:31
13/38 anonim válasza:
Nem vagy te olyan hamvában-holt, kitalálod majd hogy milyen újdonságokra vágysz, amibe a férjed is partner lesz...
Nálunk a többes szex lett a kölcsönösen elfogadott nyerő módi.
14/38 A kérdező kommentje:
Fantáziáltam erről de se én se ő nem akarja. Én nyitottabb vagyok mindenre ő elég konzervatív. Eddig ezzel nem is volt gond.
2023. nov. 29. 22:00
16/38 anonim válasza:
Mert unalmas már,és kevés amit nyújt.
17/38 anonim válasza:
Kèrdező
Azt mondod ùjra vàgysz, de nem akasz többest.
Anal plugot pròbaltad màr?
Ùgy èrtem a plug a popòdban, a pàrod a puncidban ès elkèpzeled, hogy ketten csinàlnak. Sok nő nagyon szereti ezt.
Csak mert mondtad, hogy többesre nem vàgysz, de ùj dolgokra igen.
Milyen ùj dolgokra vàgysz pontosan?
18/38 A kérdező kommentje:
Igen probáltam sőt análozunk is. Amire vágyom, hogy impulzivabb legyen, olyan most azonnal leperlek, ne midig finomkoggyon,
2023. nov. 30. 15:42
19/38 anonim válasza:
Mondtad már neki, hogy néha nyomjon a falhoz és istenesen ...on meg? :D
20/38 A kérdező kommentje:
Igen mondtam, és alakul a dolog.
2023. dec. 1. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!