Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, terhesen vagy szülés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, terhesen vagy szülés után lett szexi a melletek?

Figyelt kérdés
Jó ha ilyenkor markolásszák őket?

2023. nov. 29. 07:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Terhesseg utolso honapjaban elegge feszesek lettek, szoptatas ideje alatt is , de nem volt kellemes ha markolaszta.
2023. dec. 1. 09:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#10-es "válaszoló"

ad1: nem ez volt a kérdés, nem értem hogy jön ide az instás csaj nézegetés

és nem is arról volt szó hogy egyáltalán soha az életben nem érhet senki a melléhez ...

ad2: te tuti pasi vagy vagy olyan nő aki még a büdös életben nem szült.

Így nem tudod milyen fájdalmakkal jár ez az egész terhesség/szoptatás procedúra 2 lufi méretű mellel... Valakinek már az is fájdalmat okoz, ha hozzá ér egy fél pillanatra valami, Szerinted akkor a markolászás milyen fájdalmakkal jár ? Kérj meg valakit hogy teljes erőből szorítsa meg a melled vagy a farkad amid van és megnézném utána milyen választ írnál erre a kérdése...

2023. dec. 1. 09:51
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
12-es eléggé fáradtnak tűnsz, mintha nem a régi volnál.. :D Várandósság alatt a női mell érzékenyebbé válik, szoptatási időszakhoz meg vannak technikák amivel lehet segíteni magát a folyamatot is, illetve az érzékenységen enyhíteni. Érdemes hozzá tanàcsadót keresni.
2023. dec. 1. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as persze, én nem is mondtam hogy nincsenek praktikák. Csak kicsit felhúzott hogy olyan dolgot kevert ide aminek semmi köze nincs a kérdéshez :)
2023. dec. 4. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!