Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan házasságban, ahol keveset szexelnek egymással a felek nagy esélye van a megcsalásnak?
Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 17:16
2/11 anonim válasza:
Igen, de ez a feleken is múlik.
4/11 anonim válasza:
Igen, eddig minden nő, akit alkalmira, vagy akár tartós szexkapcsolatra találtam, otthon nem kapta meg azt, amire vágyik, és/vagy azt a mennyiséget, amennyire vágyik.
Szóval igen, elég sanszos a dolog!
5/11 anonim válasza:
Nagyon nem véletlen, hogy az ember az egyetlen faj, amelyik terhesen is tud szexelni.
6/11 anonim válasza:
Attól függ miért kevés a szex. Nálunk is így volt a fiunk epilepsziás lett és ki voltunk idegileg mind ketten. Aztán teltek a hónapok vártam, hogy javul a helyzet de a férjem ilyen kényelmes típus. Kamionozik 2hetente jön haza. Egyszer már nagyon hianyom volt és küldtem egy fotót neki a mellemről. Egyből fel állt neki, mondtam, hogy masztizzon haennyire kiván és vegye fel, küldje el nekem. Így is volt mindketten agyon beindultunk. 2nap múlva jött haza úgy estünk egymásnak mint két szerelmes kamasz. Azóta szuper a szex, minden féle újdonságot ki találok, mindenre vevő. Soha nem volt ilyen jó a szex. 21eves házasok vagyunk.
8/11 anonim válasza:
Én kismama vagyok, el vagyunk tiltva a szextől már 7 hónapja. Mégsem lépett félre a férjem. Tisztel annyira és várja annyira a kislányunkat, hogy beéri azzal, ha én másképp elégítem ki. Nyilván nekem sehogy sem szabad, de ettől ahogy tőlem telik , nem hagyom csak úgy a férjem. És igen, tutira tudom, hogy nem csal meg 😉....
9/11 anonim válasza:
Egyéni értékrend függő. Van aki 20 évig elvan 0 szex mellett és csak recskázik naponta, más úgy van vele hogy élni is akar s nem csak vizelni nőtt a lába közé a lompos.
10/11 anonim válasza:
8-as vagyok! Aki lepontozott, tehet egy szívességet....🖕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!