Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire jól csinálom,vagy a pasim abszolút maszti függő,és ezért akar majdnem elmenni 5 perc után?
Tisztázzunk egy két dolgot Madam!
Egy kapcsolat elején az ember libidója csúcsokra tör, ha mellette tényleg jól is szopsz, akkor nem tudom miért csodálkozol??? Vágyik a másikra, nagyon izgató minden apróság is...ez még semmit sem jelent hosszabb távon a klasszikus szexre nézve.
Nekem volt néhány kapcsolatom már, jó néhány nővel orális élményem is. Szóval én meg férfiként azt gondolom, hogy ha a kapcsolat elején 5 perc alatt nem juttat a csúcsra a nő, akkor az inkább a baj...
Volt, aki olyan béna volt, hogy 20 perc után én állítottam le, ráadásul már fáradt is..
Úgyhogy szerintem ez teljesen normális, és rendben van.
És hát figyelmedbe ajánlom, hogy a hídon majd akkor akarj átmenni, ha odaértél... remélem világos a válaszom.
Na 10-es, egy igazi olcsó szolga kutya vagy ezt megmutattad most :D
A kérdezőnek esélyesen nagyon viszket már és nem érett be a feje lágya még ahhoz, hogy egy félórás aktusnál tovább tudjon gondolkodni, ezért merül fel ilyen kérdés benne. Már a gondolkodásod miatt is azt javaslom, hogy dobd ki a csávót, talál majd nálad jobbat. Kis szerencsével te is találsz valakit, aki a valószínűleg kibírhatatlan stílusodat elviseli és esetleg nem ver szájba érte.
Sok sikert a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!