Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kisebb a farkam most, mint 17-19 évesen?
Figyelt kérdés
24 vagyok, szemmel láthatóan kisebb2023. nov. 28. 07:50
1/8 anonim válasza:
Nő a zsírréteg, dohányzol, és mindemellett ez egy természetes folyamat. Öreg korodra 2 centivel is kisebb lehet akár.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, híztam és próbálok egészsegesen élni
2023. nov. 28. 08:00
3/8 anonim válasza:
Hát elég fiatal vagy még hozzá, hogy összébb menjen! Használod rendesen?
Nekem 40+évesen zsugorodott 1-2 centit, elhízás illetve kevés használat miatt. Szerencsére volt miből veszteni, de jobban tetszett mikor 17-18cm volt! Sajnos ez van!
De legalább jó vastag!
Az urulógusom mondta, hogy egyrészt az öregedéssel jár, másrészt minél ritkábban kefélsz vele, annál hamarabb kezd kisebb lenni! Szexelni kell gyakran!
4/8 A kérdező kommentje:
Ha sokat szexelek megnagyobbodik? Legalább amekkora volt
2023. nov. 28. 08:19
5/8 anonim válasza:
Próbáld ki! 24 évesen én még a legyet is, röptiben...
6/8 anonim válasza:
Használd rendszeresen. Még fiatal vagy hozzá hogy kisebb legyen.
7/8 anonim válasza:
Én is így vagyok...20 évesen még 16 cm volt, most 50 évesen már csak 14-15... Mondjuk kicsit vastagabb lett.
Hiába, annyit használtam, hogy elkopott a "hegye "🤣🤣
8/8 anonim válasza:
Ha sokáig nem szexelsz mehet össze fiatalon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!