Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vettél már szexshopba?
Figyelt kérdés
Személyesen, vagy online?
Gyakran szoktad használni?
2023. nov. 26. 22:44
1/10 anonim válasza:
Prosztata vibrátort online.
Kb hetente egyszer használom
2/10 anonim válasza:
Kicsit nagyobb méretű gumit, amit nem árulnak a drogériában.
3/10 anonim válasza:
Még az exemnek egy vibrátort. Nagyon laza, jó fej nő volt az eladó:)
4/10 anonim válasza:
Személyesen szoktam. Csiklóizgatók, vibrátorok, plug, síkosító. Az eladó ott is jófej, ahova én járok, segítőkész, szoktuk dumálni. Változó, hogy milyen gyakran használom, havi pár alkalommal biztosan, egyedül meg a párommal is.
5/10 anonim válasza:
Vibrit, plugot, BDSM játékszereket - elég sok mindent. Személyesen, úgy meg lehet fogni, látod mekkora, milyen nem csak egy kép.
6/10 anonim válasza:
Nagyon sok mindent. Vibrátorok, plug (x10), dildók, ruha, síkoító, stb. Csak online.
7/10 anonim válasza:
Évente 1-2 eszközt, ami el romlott, meg untam, túl használtam, azokat cserélem.
8/10 anonim válasza:
Rücskös kotont,dvd-t,farokgyűrűt
9/10 anonim válasza:
Személyesen vásárolok.
Potencianövelöt, 19 cm tapadós dildot, nyuszis vibrit, bilincest, korbácsot, satisfayer pro-t, satisfayer double joy-t, pillangós vibrit.
A pillangós vibriket csajoknak veszem ajándékba általában, a többit használjuk a pàrommal, a potencianövelő általában új kapcsolatnál játszik, ha túl zavarban lennék, simán segít, vagy, ha úgy adódik egész estés orgiákhoz, és vannak olyan ismerősök akik tőlem rendelik ezeket, meg minden mást, amit a szexshopban kapni, mert nem érnek rá, nem akarnak bemenni, az asszony előtt meg ciki lenne, ha a futár neki adná át.
Szóval így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!