Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fordított cuckold?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordított cuckold?

Figyelt kérdés

Olyat gyakran olvasni, hogy egy pár bullt keres, hogy dugja meg a feleséget a férj előtt. De van olyan is, amikor egy domináns pár keres alárendelt pasit, aki előtt szexelhetnek és közösen alázhatják?

Engem fantázia szinten nagyon izgatna az utóbbi. 27F

2023. nov. 26. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem fordított cuckold, hanem "szimpla" BDSM ahol domináns pár keres közös "szolgát". Szoktak ilyet keresni - mondjuk leginkább nőt... pasit már annál ritkábban (max. ha a pasi biszex).
2023. nov. 26. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 engem pont a biszex irányvonal izgat legjobban benne.
2023. nov. 26. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 akkor ennek megfelelően keress, ne "cuckoldra" mert mást fognak alatta érteni. Szimplán párokat akik biszexek, s megbeszéled velük hogy passzívként csatlakoznál.
2023. nov. 26. 22:30
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm!
2023. nov. 26. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Ha összejön,találkozom egy ilyen fantasztikus párral.

A pasi szexel előttem,a vègèn a barátnője fogja beleverni a farkát a számba.Szopatni is akar,a farka is szèp nagy,ès előtte pár napig visszatartja az èlvezèst,hogy jó sokat èlvezzen...

Mivel többlövetű a teleèlvezett barátnő ezek után, szeretnè ha a beleèlvezett spermát belecsorgassa a számba.Esetleg fölèmguggol,vagy ráül a számra.

Persze ezen kívül sok minden lehet mèg,ès lesz is,de ez izgatja őket,ès engem is.

Ez már annyira szèp,hogy csak reménykedem, hogy igaz is lesz,ès meg fog valósulni.

2023. dec. 2. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!