Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék olyan barátnőt, akit szintén izgat az erényöv téma?
Még így rendesen nem hordtam erényövet, pedig szívesen benne lennék. Viszont a nők, akikkel ismerkedem nem nagyon vevőek rá, sokan nem is hallottak róla, vagy szimplán nem hozza lázba őket, még ha bele is mennének látszik,h nem azért mert erre vágynak, úgy meg semmi értelme.
Pedig sokkal jobban élvezném a szexet, ha a vágyaim teljesülnének, vagyis,hogy egy nő döntsön róla, mikor lehet és mikor nem, nem tudom megmagyarázni az okát, de nagyon izgatna, főleg ha látnám,h ő is ezt élvezi.
Az élet egyéb területein amúgy teljesen normális, talpraesett férfi vagyok, van saját lakásom,rendes állásom, barátaim, sokat utazgatok. Az ágyban viszont ahol nem látja senki nagyon élvezném a szubmisszív szerepet.
Neten bdsm társkeresőből egyet próbáltam eddig,de az ottani domináns nők csak alkalmi partnereket kerestek, vagy valamilyen szolgáltatást akartak nyújtani. Én viszont komoly kapcsolatra vágyom, nem keresek kalandokat.
Ezt nem lehet racionálisan megmagyarázni. Olyan mintha azt kérdeznéd, hogy miért szereti valaki a tökfőzeléket.
Nyilván olyannal jönnék csak össze,akivel megvan a kölcsönös bizalom.
"Olyan mintha azt kérdeznéd, hogy miért szereti valaki a tökfőzeléket."
Nagyon nem! :D
Azért szereti valaki, mert 1. finom 2. egészséges.
De az erényövnek mi is a funkciója? Az miért is jó? Miért is egészséges?
Nagy hülyeség a hasonlatod, és szerinted hány nő lesz benne ebben?
Ugye mekkora hülyeség, utolsó? :D
Azt hiszik, hogy az aberrált vágyaiknak majd csak hipp hopp találnak azonnal maguknak nőt. Gyerekek, ébredjetek fel, és ne használjátok ki a lányokat önző céljaitok miatt. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!