Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Rosszlányokon mennyire korrektek a lányok. Azzal találkozol aki a képeken van? Van akin érezni hogy csak a pénzért csinálja és nagyon unja?
Olvass véleményeket.
Én nem kvázok, de volt hogy megnéztem kik vannak fent, mert ismerősöm mondta, hogy a szomszédja fent van és linkelte. Meg néha szóba jött. 1-2 évente 1-2x ha felnézek. Ilyenkor, ha van időm és kedvem megnézem a véleményeket is. Sok helyen olvasni, hogy "a képek csalókák" és hasonlókat.
Mi köze annak hogy a szomszédod meg stb. fent van a kérdéshez? xD
#2:
Ja a szomszédos dologról annyit elfelejtettem, hogy a tetkók nélkül van fent az oldalon, de a való életben elég nagy tetoválásai vannak pl vállon, mellnél, combon is.
Előfordulhat kamukép (azaz hogy konkrétan más van a képen mint aki ajtót nyit), de leginkább az hogy élőben rosszabbul néz ki mint a retusált képeken. A műtermi fotókból legalább 2-3 pontot vonj le, de sűrűn megeshet hogy 5 évvel és 15 kg-vel korábbi kép van feltöltve.
Mindegyik nagyon unja, nem szerelemből csinálják, csak van amelyik ügyesebben palástolja, van amelyik meg nem. Általában (de nem minden esetben igaz!) a magasabb árazású profik.rvák akik rutinosabbak ezen a téren, hitelesebben tudják eljátszani a szerepüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!