Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok nyalogatni a férjetek herezacskóját, vagy nem igazán foglalkoztok vele?
Visszakerdeznek. Letezik, hogy nem borotvaltnal is eszebe jut valakinek kerni es adni?
Nem szoktam, de borotvalt jonne szoba kizarolag.
Nincsen férjem és jelenleg párom sem, de eddig még nem jutott eszembe. Ez jó érzés a férfiaknak? Érdekelne bővebben, hiszen ha sor kerül rá, szívesen kipróbálnám, az lenne a jó ha a másik félnek is jó lenne, nem csak nekem, pl. én is szeretnék egy jó kiadós nyalást.
24L
Én férfiként nagyon szeretem, de nagyon érzékeny is egyben. Nyalogatni lehet, vagy minimálisan szívni, de egy erősebb szívás, és 3 napig szenvedek utána 😀
Szóval, hölgyeim, csak óvatosan!
Ha nehezen megyek el, vagy nehezen leszek merev, ha a herémhez nyúlnak, azonnal megjön a kedvem.
Igen, oda is elkalandozok. Nagyon finoman csinálom.
De simogatni is szoktam miközben kényeztetem.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!