Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa ez, hogy ennyi ideje kavarunk, de még nem volt vele rendes orgazmusom?
2 hónapja kavarok egy sràccal. Csak úgy tudok elmenni vele, ha ujjaz, ès közben kinyal. Ez most egyàltalàn akkor hüvelyi orgazmusnak szàmít? Sajnos sokszor fájdalmas is vele a szex, amiért megyek majd nőgyógyászhoz, hogy ez mitől lehet. Az előző partnereimmel el tudtam menni. Ott sem könnyen, ugyan, de mégis sikerült.
Előre is köszi!
Ha közben kinyal akkor az inkább csiklóorgazmus lesz.
A fájdalmas szexet okozhatja hüvelygyulladás is, nekem attól volt.
Nem furcsa, van ilyen. Bár az nem derült ki, hogy meddig bírja a srác. Normál ideig vagy hamar elélvez? Meg hát a mérete sem elhanyagolható szempont. Mert ha mondjuk 13 centis neki és 2 perc alatt eldurran, akkor nem csoda, hogy nincs tőle orgazmusod. (Csak mondtam 1 példát)
Elsősorban az idő számít, meg hogy azalatt milyen ütemben kefél. Persze nem árt hozzá egy jobb méret is, ami jól kitölt. És még ezek sem garantálják a tuti sikert. A hüvelyi orgazmus eléggé összetett dolog, vagy van vagy nincs. Sokkal könnyebb a csiklós orgazmus elérése, izgasd dugás közben magadnak, én azt mondom. Jobb, mint a semmi...
Köszi szépen a válaszokat.
Normál ideig bírja, ès viszonylag nagy van neki. Igen, talàn az ütemmel lehet probléma, hogy talàn sokszor nem tudja tartani, vagy nem is tudom, hogy mondjam..
Rendes orgazmus alatt azt értem, hogy nem orális szex közben van, hanem "normális aktus"közben. Szerintem nekem egyèbkènt, az előző partneremmel, hüvelyi orgazmusom lehetett, mert hátulról csinàltuk akkor. Màrmint tudom, hogy ez még nem jelent semmit, de szerintem a csiklómat nem ingerelte közben semmi, vagy nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!