Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz egy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz egy nem sima,cicás bögrét adni annak a srácnak a szülinapjára akivel 2-3 hete kavarunk? Szereti a cicakat,polot akartam neki venni de nem volt olyan amilyet szerettem volna így egy muyosos bogret vettem de felek hogy gaz bogret adni

Figyelt kérdés
:/
2023. nov. 20. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
4. Értelmes kérdés...
2023. nov. 20. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Mert szerinted mit kellene erre a bugyuta kérdésre válaszolni???

Az a bögre meg párna meg szivecske mind mind gagyi szarságok.

Egy férfinak nem illik ilyet adni.

Vegyél neki egy üveg piát amit majd ketten elfogyasztatok és kész, sokall értelmesebb .

2023. nov. 20. 17:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Ha 16 év alatt akkor oké, szerintem az felett ez már gyerekes. Ettöl függetlenül ha már megvetted, add oda, de egy cicás bögre nem kimondottan pasis ajándék.
2023. nov. 21. 08:29
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem baromi gáz, hogy egyáltalán vettél neki bármit. 3 hét, az mi? Egy jó nagy semmi, én nem vettem volna. Mi vagy te egy nyáladzó kiskutya?
2023. nov. 21. 14:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!