Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold szexnél elfogadott,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold szexnél elfogadott, hogy a meghívott bull beleélvez a nőbe?

Figyelt kérdés
Mi az általános cuckold szexben a gumi használat vagy a natúr? A bika hogy szereti jobban? Megteszi a bika, ha arra kérik élvezzen a nőbe?

2023. nov. 20. 06:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem pont az lenne a lényeg, hogy egy bull (harmadik fél) bele akarjon élvezni a nőmbe, de ahogy ismerkedünk másokkal, azt vettük észre, hogy a férfiak közül kevesen ragaszkodnak ehhez, sőt mintha nekünk kéne megkérni rá, de ez így meg màr nem is izgalmas. Egy férfi igenis mondja meg, hogy oda akar élvezni vagy oda fog és ha ez pl egy párnak nem nyerő, akkor még mindig lehet azt mondani, hogy bocsi, de oda tabu.
2023. nov. 20. 11:47
 12/37 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos nekem még nem volt lehetőségem ilyenre, de nekem az lenne a lényeg, hogy ne egy gumiba ürítsen a bull, hanem mindenképp valahova a feleségemre. Mindegy melyik testrészére de kerüljön rá az anyag még akkor is, ha nem közvetlenül a puncijába.
2023. nov. 20. 11:52
 13/37 anonim ***** válasza:
73%
Fantáziában jó, de nem engedjük senkinek.
2023. nov. 20. 14:46
 14/37 anonim ***** válasza:
79%

Ez bizalom és megbeszélés kérdése.

33N

2023. nov. 20. 17:55
 15/37 anonim ***** válasza:
84%
Mi ezt úgy oldoottuk meg, hogy a feleségem tablettát szedett, a bull beleélvezett, de nekem innentől mindig gumit kellett használnom.
2023. nov. 20. 18:08
 16/37 anonim ***** válasza:
83%
40felett már egyre ritkábban hívnak "Bull"-nak, de amikor néha mégis előfordul, akkor oda élvezek, ahová jelzik előre, hogy szeretnék. Olyat is kértek már, hogy a férj szájában fejezzem be, de az nem sikerült, mert már ötlettől is lelankadtam.
2023. nov. 20. 21:54
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

15.

Hogy érted hogy tablettát szedett, de neked gumival kellett? Miért kellett neked gumi? A nagyobb megalazás miatt, vagy ha mégis lesz gyerek, tudni hogy kié?

2023. nov. 21. 05:31
 18/37 Feri60 ***** válasza:
88%

Szerintem ezt mindenképpen ezt tisztázni kell előtte.

Természetesen ez így jobb ha megvan a teljes bizalom.

Csodálatos lehet a punci ha más teleélvezte. :)

2023. nov. 21. 05:38
 19/37 anonim ***** válasza:
86%
kipróbálnék egy ilyet... 49 ffi
2023. nov. 21. 07:23
 20/37 anonim ***** válasza:
94%
Nemrég hívtak harmadiknak.Szimpatikus pár,csinos kis feleséggel,aki azt akarta,hogy a puncijába élvezzek.Vonakodtam,mert mi van ha terhes lesz?Persze jött a válasz,hogy tabit szed,meg nem kell neki már több gyerek,meg évek óta így csinálják,minden plusz pasi oda élvez...Hát nem tudom,az elején én nem élveznék bele az biztos....
2023. nov. 21. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!