Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok petting során...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok petting során hová élvezhet a pasi?

Figyelt kérdés

2023. nov. 19. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%
A saját seggébe
2023. nov. 20. 09:35
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Ott a pont. 👍

2023. nov. 20. 09:39
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
6-os vagyok, nem a farok az undi, hanem ahogy ott van a kezemen az a ragacsos cucc. Nem vagyok prűd, de meg nem engednem bele a szamba...
2023. nov. 20. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

Az a ragadós cucc, ahogy te nevezed abból a fiúból jön ki, akit te állítólag szeretsz.

Nem kell lenyelni, de érdekes módon állsz hozzá a spermájához.

A sperma nem undorító!

Ha így éezed, akkor a részedre nem jósolok sok jó kapcsolatokat a jövőben és előre sajnálom azokat a srácokat,akik az utadba kerülnek.

A sperma a szexualitáshoz tartotozik.

Ha leaalacsnyítóan beszélsz a spermáról az aktuális barátodnak, vagy azt látja rajtad, hogy undorodsz a spermájától, biztos lehetsz benne, hogy ott az önbizalmát is rombolni fogod a srácnak és ki fog ábrándulni belőled.

2023. nov. 20. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

Az első páromnak a kezére ment először, utána bátrabb lett és a szájába kérte, imádtam 😁

Utána ment punciba és fenékbe is 🙂

2023. nov. 21. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!