Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs 100%-os heteró, amint egyesek mondják, akkor a nőcsábászok vannak a legnagyobb bajban, mert nem merik maguknak bevallani, hogy ha egy 190 cm magas, kigyúrt, napbarnított, jóképű olasz pasi várná őket az ágyban, akkor megismernék közelről?
2023. nov. 18. 19:25
1/8 anonim válasza:
Ez hülyeség, ne olvass ilyeneket
3/8 anonim válasza:
Ne olvass hülyeséget! Már mindent bizonyítottak meg az ellenkezőjét is. Na és hidd el, hogy engem aztán nem mozgatna meg egy pasi az ágyban legalábbis nem szexuálisan. Ami meg a 190cm, kigyúrt olaszt illeti az nagyobb mint én, az engem dugna meg esetleg de azt még qrvára nem kívánom.
4/8 anonim válasza:
Felőlem azt írnak ezekben a cikkekben amit akarnak, de ettől még nem fognak érdekelni csakis a nők :)
5/8 anonim válasza:
Ezt a liberális nyugati kicsavarodott elméjűek találják ki. Két fajta ember létezik. Heteroszexuális, és homoszexuális. Olyan hogy biszex nem létezik, mert aki a saját neméhez vonzódik az beteg, és az homoszexuális!
6/8 anonim válasza:
Én semmilyen körülmények között nem izgulnék fel férfire. Csakis a női test, annak illata, látványa, maga a női én látványa és bensősége izgat fel. Persze ettől meg tudom mondani, hogy ez a pasi ronda vagy jóképű, de ez szimpla meglátás, nem szexuális indíték.
7/8 anonim válasza:
Na, ezt imádom, illetve a "kíváncsi hetero" dumát... Volt egy gyerekkori jóbarátom, szinte egymás gondolatát ismertük, de a srác sosem izgatott fel, akkor sem, amikor úgy alakult, hogy egy csajt egymás után dugtunk meg, nem értünk a sráccal egymáshoz. Számomra mindegy, ki mit csinál az ágyban, magánügy, csak ne menjen ez sem az én, sem más rovására. Nem igazán ide tartozik, de talán belefér, egyszer az exemre egy szomszéd csaj nagyon rányomult, mi valami miatt veszekedtünk, erre azt hitte nem hallom, elkezdte fűzni a csajom, hogy menjen át hozzá aludni, majd ő megnyugtatja, de ott csak egy ágy volt. Másnap leültem velük, és megkértem őket, hogy vagy jöjjenek össze, és akkor én kiszállok a képből, de ez meglehetősen undorító játék így.
8/8 anonim válasza:
AZ ilyen cikket a búzások írják és terjesztik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!