Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Művi meddővé tétel. 100%-os, pláne ha mindkét félnél elvégzik.
Nincs para, hogy jajj nehogy terhes legyen a nő, plusz ha akartok gyereket, simán lehet mesterséges megtermékenyítéssel.
A gumi a legbiztonságosabb az összes közül minden szempontból.
A többi ártalmas lehet a nő egészségére.
Ja csak ahhoz kell minimum 3 gyerek vagy 40 év.
Esetleg sok pénz külföldre, ahol nincsenek ilyen hülye kriteriumok.
Nyugi, tudom. Szerintem az az egyszeri 700 Euro (a Medikliniknél ennyibe kerül) sokkal olcsóbb mint a többi fogamzásgátló amit évtizedekig kell fizetni.
Nyilván mindenki döntse el maga, hogy mit szeretne használni. Én nem vagyok hajlandó tablettát szedni, az óvszer se 100%-os. Mivel nem akarok gyereket, ezért számomra ez az egyik legszimpatikusabb dolog, pár éven belül meg is fogom csináltatni.
Én is nagyon gondolkozok rajta, jövőre betöltöm a 40-et, elvileg akkor már nem csesztetnek. Most várom a 2. gyerekemet, de paromnak is van kettő, ennyi gyerek meg a mai világban bőven elég. Sose szedtem semmilyen gyógyszert, a spiráltol, gyűrűtől félek, a gumit meg komoly kapcsolatban, főleg házasságban nem szeretem.
13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!