Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki visel folyamatosan ill....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki visel folyamatosan ill. Hosszabb ideig plugot, kizárólag a párja kérésére?

Figyelt kérdés

Az érdekelne ki hogyan tolerálja, ha neki személy szerint nem okoz örömöt, vagy élvezetet.

Az is érdekelne ha nincs BDSM kapcsolat, tehát nem Sub viseli.

Mennyi ideig megy egyhuzamban?

Elsősorban lányok nők válasza érdekelne, de fiukéra is kíváncsi vagyok.

46 hetero F

#plugin #Engedelmesseg #Szexuális jaték
2023. nov. 17. 04:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam viselni, de maximum 1-2 óráig. A barátnőmnek vettük, párszor játszottunk vele, neki egyébként annyira nem jött be aztán egyszer kitalálta hogy próbáljam ki inkább én... végülis belementem és eléggé megtetszett. Én magamtól nem raktam be azóta se és nem is merem felhozni, tudom hogy hülyeség de tartok tőle h "mit fog rólam gondolni". Viszont próbálom úgy intézni h minél többször előkerüljön szex közben, mivel ő nincs annyira oda érte ilyenkor berakja nekem. Nemrég történt először h nyaltam 69 pózban, egyszercsak érzem h a butt pluggla izgatja a fenekemet, majd szépen be is csusszant.. fantasztikus érzés volt így nyalni őt és elélvezni. Szex után mindig kiveszem de múltkor benthagytam még egy óráig mert kiváncsi voltam milyen.
2023. nov. 17. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Én szoktam viselni akár egész napra is, de elsősorban a magam szórakoztatására. Párom ötletére általában csak szex közben kerül be.

F

2023. nov. 18. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Ennek nem az intenzívebb orgazmus lenne a lényege? Mi értelme ennél hosszabb időre a seggben tartani?
2023. nov. 18. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!