Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimis diáklányok! Izgat benneteket, ha kikezd veletek egy 30-as pasi, elhajtjátok? Vagy jobbak, mint a korotokbeliek? Ha igen, miért?
Ne reménykedj. Elhajtunk, mert aki 30 éves létére még mindig diáklányokat próbál felhajtani, azzal valami nagyon nincs rendben.
További kellemes f*szverést
--- a lányok ---
Nekem az első kapcsolatom 17 évesen, harmadikos gimnazistakènt egy 38 éves férfivel volt, három évig tartott.
Azóta is az idősebb korosztály vonzott, szerintem ez olyan, hogy aki a korabeliekkel találja meg a hangot, azt nem érdekli egy 15-20 évvel idősebb férfi, aki meg azokra bukik, az nyilván nagyobb eséllyel viszonozza a közeledésüket.
1-es!
És mi van azokkal a gimis lányokkal, akik maguk vadásznak 30-as pasikra? Mert, hogy ilyen is van ám bőven, akár még itt az oldalon is.
szerintem hármas jól összefoglalta: van, akit vonz és velük találja meg a közös hangot, valakit meg hidegen hagy, és a saját korosztályában keres
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!