Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi 14 centis pénisszel egy nőnek sem kellek. Próbálkozzak még ismerkedni vagy nézek más tevékenység után?
Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 19:01
11/22 anonim válasza:
Sztem elfogadható méret uh hajrááá. Azért ne felejts sokat nyalni is.
12/22 anonim válasza:
Soha nem lesz csajod. Nézz más tevékenység után...
13/22 anonim válasza:
Egy nőnél nem csupán a méret számít !
14/22 anonim válasza:
És honnan tudják meg, hogy 14cm? Én sosem mondtam senkinek a méretemet és nem is kérdezte senki, mégis volt jópár csajom.
15/22 anonim válasza:
Nem a fasz méreteden múlik h nem kellesz a nőknek :))
16/22 anonim válasza:
Pénzzel bármikor tudod kompenzálni.
17/22 anonim válasza:
Tévedés , nem nem pénzzel , hanem kedvességgel , figyelmességgel , szeretettel stb ...
18/22 anonim válasza:
nyugi nekem 13 cm , és megvagyok vele elégedve
19/22 anonim válasza:
14 centi nem kicsi. XD A legutóbbi szeretőmnek is akkora volt és iszonyúan élveztem a szexet, persze nem csak a mérete miatt.
Takarózhatsz ezzel, de ott veled lesz a gond, a személyiségeddel, hozzáállásoddal, nem a farkad méretével.
N
20/22 anonim válasza:
Valakinek jó ez a méret... De megsúgom, h a nőket lehet ujjal is izgatni vagy nyelvvel, pl a csiklójukat, plusz a hüvelybe ujjal is bejuthatsz.... És ha a csiklót izgatod, és közben még ujjazod is jól, lehet nagyon hálás lesz, mert óriasit is tudnak így élvezni. Van az a mondas, h kis bohóc is tud, nagy cirkuszt csinálni. Vgy vmi ilyesmi. Ne parazz amereteden. Atlagos europai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!