Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti melyik nő típust választanátok?
Nem ennyi a döntő, bár nem akarnék sokat várni egy nőre. Azt választanám akivel ki lehet élvezni a dolgokat.
Volt több első randin is ahol volt szex mégis tartósabb lett a dolog, volt ami komolyabb is.
Egyik se.
Amelyik nő egyből berángatna az ágyába, arról nem megalapozatlanul feltételezném azt, hogy bárkivel megtenné ugyanezt. Ezért nem lenne hozzá gusztusom.
Amelyik nő meg kéreti magát, az vagy csak megjátssza (nem őszinte), vagy azt sugallja felém, hogy ne erőltessem magam, mert úgysem illenénk össze. Mivel nem vagyok mazochista, így ezek a verziók sem biztatók.
Nos én azért szeretek hamar szexelni, mert abban van önbizalmam. Nagy a farkam, nagy a libidóm, azt élvezem ha a nő élvezi, stb., még nem volt rossz szexuális élményem. Ellenben pl kommunikáció terén, kínos csönd, ilyesmi fordult már elő, tehát emiatt én örülök ha hamar lefekszünk, mert tudom hogy abban jó vagyok, és "el tudom csábítani" így. A mély dolgokról beszélgetésben szintén jó vagyok, amit sokkal természetesebb összehozni egy jó szex után, mint egy random padon vagy kávézóban.
Ezt elsősorban üzenném minden nőnek, aki azt gondolja, hogy aki egyből dugni akar, annak csak arra kell a nő.
Nekem volt olyan is hogy második randin szex gumi nélkül.
Nem is gondolkoztam mert nem az agyamban volt a vér.
Amikor mondta hogy beléélvezhetek nem gondolkoztam csak utána.
Nem kaptam semmit el tőle hála istennek.
De aki nekem adja magát 2 randi után az másnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!