Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok szeretitek vagy izgat mikor a pasi a farkàval simogatja vagy csapkodja a csiklòtokat,puncitokat?
Pl
- mielőtt beteszi
- dugàs közben kiveszi kicsit megcsapkodja a nedves farkàval a csiklòdat ès utana vissza teszi ès kemènyen dug megint.
Ha mielőtt beteszi,simogatja vele az jó,de csapkodni nem hagynám (nem is akarta senki) Közben viszont ne vegye ki,és ezt a csapkodást felejts el,mert nem jó. Ja,és ne keményen dugjon,én a finomat kedvelem.
Szóval amit itt leírtál,az esetemben nem bejövős.
4-es de előtte jòl kinyalna ès utàna simogatna a farkàval.
Ùgy làtom senki sem akarja, hogy a dugàs meg legyen szakìtva.
Akkor gondolom azt sem szeretik a nők ha mondjuk 5 perc utàn ritmust vàlt a pasi ès màs ütemben dugja a nőt, lassabra vagy gyorsabbra vàlt.
Meg tudjàtok ezt erősìteni vagy càfolni?
Ha neked férfiként van egy ritmus, ami jó. Közel kerülsz az orgazmushoz és hirtelen megszakítják egy tempó váltással az jó?
Én szeretem ha lassan kezd a párom és folyamatosan gyorsít. Nézi a reakcióimat, látja, hogy hogyan jó.
A feleségem szereti nagyon. Kedveli a változatosságot, ha kicsit félbeszakítjuk a dugást és csiklót csapkodok a f@szommal. Vagy nyalogatom és utána folytatom.
Szereti ha irányítók, lehet pusztán ezért is van.
Nem értem, a felettem szólók biztos mind csodálatos dugógépekkel voltak. Akikkel én voltam, azok nem csak bedugták és adj neki 3 percig. Persze volt olyan is, de azért a normális pasik nem ennyit csinálnak. Lassítanak szex közben, ha nem akar azonnal elsülni, plusz sokszor váltunk pózt, aminél szintén megállsz és kikerül olyankor. Vagy csomószor csak a játék kedvéért lassít, incselkedik a farkával, mint pl. ezt is, hogy dörzsöli, rácsap. Nincs ezzel semmi gond, jó érzés és nem kell minden szexnek egyformának lennie.
Szóval, ha épp így hozza a kedve, akkor miért ne lehetne?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!