Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szeretik nézni, hogy a feleségük/barátnőjük mással van nem félnek attól, hogy lelépnek a beszálló pasival?
Figyelt kérdés
Jobban nyalja, keményebben dugja, nagyobb a farka...
Mert egy idő után kezd kialakulni a kötődés akarva/akaratlanul.
2023. nov. 14. 10:37
1/9 anonim válasza:
Nem félek és nem az említett dolgok miatt csinálta mással. Ha meg le akar lépni,úgyis megteszi
2/9 anonim válasza:
Ha ilyen szóba jöhet, akkor hagyjátok az egészet. Ez nem így működik. :D
3/9 anonim válasza:
Érdekes, én épp azért nem akarok monogám kapcsolatot, mert félek, hogy lelép a pasi. XD Meg mert unalmas egy idő után.
4/9 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. Velem jött össze aztan a csaj.😄
5/9 anonim válasza:
Nem, nem félek. Az érzelmi kötődés nem attól alakul ki hogy kinek mekkora a farka, vagy mennyire keményen dug.
Ha valaki le akar lépni, vonzódni akar másokhoz akkor megtenné többesezés nélkül is pl. egy kollégájával. Nem ezen múlik.
6/9 anonim válasza:
De kicsit félek, ezért is keserédes lenne az ilyen.
De ha még van a bizalom, akkor erre nem kerülhet sor ténylegesen.
7/9 anonim válasza:
Általában a "bull" fiatalabb jóval. Neki csak a szex kell, nem a nő. Ha a nő el akarna menni vele, szerintem nem lenne rá vevő. A nő is általában csak a fiatal farkat akarja, nem fogja az anyagi biztonságot jelentő férjét otthagyni egy huszonévesért.
8/9 anonim válasza:
Van ismerősöm akik be vettek egy 3. személyt. Ment a dolog pár hónapig mikor a nő lelépett a beszálló pasival. Szerintem aki közösbe dobja a nőt az már halott kapcsolat. A szex 2 emberre tartozik, nőre és a férfira.
9/9 anonim válasza:
#8 ott a nő amúgy is lelépett volna.
A szex meg azokra tartozik akikre szeretnék. Egy monogám kapcsolatban gondolkozónak ez szokatlan, de akik szeretik a többes mókákat ott pont hogy beteljesíti a vágyaikat ha nyitnak ebbe az irányba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!