Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szőrmével bevont, vagy valódi (szőrme és egyéb borítás nélküli) bilincset szerettek, szeretnétek magatokon?
Figyelt kérdés
Miért éppen olyat?2023. nov. 14. 08:15
1/10 anonim válasza:
Én a sima igazi fém bilincseket szeretem, annak van egy kis varázsa, hideg fém érzete, ha nagyon ficánkolok bevág, nyomot hagy.
2/10 subrette válasza:
Valódi, fém, ami csak kulccsal nyitható és minél masszívabb típus.
3/10 anonim válasza:
Az jobb is jobban is mutat. 🙂
Kikötésnél jobb a bélelt. Nem sérti fel a bőrt.
46F
4/10 anonim válasza:
Valódi zsinóros csak kulcsal nyitható
A majrégombos nem nekem való
5/10 anonim válasza:
Akár ilyet is, de nem azon fog múlni hogy be van-e vonva szőrmével, hanem azon hogy ki az aki fel akarná rakni.
6/10 anonim válasza:
(#13 ez sem ↓) Szeretnék ilyen jellegűt: cuffstore.com/collections/sex-handcuffs/products/high-security-irish-8-snap-shut-handcuffs-kb-131
7/10 anonim válasza:
A szörmés bilincs igazából csak mutatóba jó, egyébként egy gagyi, pár használat után magától szétjött.
8/10 anonim válasza:
Valódit, csak kulccsal nyithatóst,....de nagyon.
Ha már bilincs, akkor tegye a dolgát.
10/10 anonim válasza:
#8 amit linkeltem, az is csak a kulcsával nyílik xD (6-os voltam, és az akkori "#13" *3 akart lenni xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!